Kontakt info

Za vrhunsku ugostiteljsku opremu i besprijekoran servis, kontaktirajte nas danas!

icon_widget_image Ponedjeljak-Petak: 8:00 do 17:00 icon_widget_image Zagradac ul. 24, 20260, Korčula icon_widget_image + 385 97 624 1686 icon_widget_image info@korcula-inzenjering.hr
Korcula inzenjering ugostiteljska oprema
Oprema Koja Ostavlja Dugotrajan Dojam Te Jamči Kvalitetu

Marine Yacht program

Oprema
Brodska oprema

Marine Yacht program

Korčula Inženjering: Vaš Pouzdan Partner za Opremu za Jahte i Brodove s Miele Proizvodima

U svijetu luksuza na otvorenom moru, gdje svaki detalj mora zadovoljiti najviše standarde, tvrtka Korčula Inženjering predstavlja vašeg pouzdanog partnera za opremu za jahte i brodove. Oduvijek smo posvećeni pružanju najboljih rješenja za ugostiteljstvo i profesionalne praonice, a naša ponuda posebno je prilagođena zahtjevima luksuznog morskog svijeta s vrhunskim proizvodima tvrtke Miele.

Izvrsnost u Opremi za Jahte s Miele Proizvodima:

Naša oprema za jahte stavlja naglasak na ekskluzivnost i performanse. Bilo da je riječ o opremanju ekskluzivnih restorana i barova na brodovima ili o savršenim rješenjima za luksuzne kuhinje, Korčula Inženjering nudi pažljivo odabrane proizvode tvrtke Miele koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse.

Miele, kao svjetski poznat proizvođač vrhunske kućanske i profesionalne opreme, donosi reputaciju izvrsnosti, pouzdanosti i inovacije. Naš katalog proizvoda nudi širok spektar visokokvalitetne opreme za jahte, uključujući profesionalne kuhinjske uređaje, bar opremu, hladnjake, zamrzivače – sve s potpisom Miele kvalitete.

Savršena Oprema za Profesionalne Praonice:

Korčula Inženjering također pruža vrhunske opcije za profesionalne praonice na jahtama i brodovima s Miele proizvodima. U suradnji s renomiranim proizvođačem, nudimo širok izbor praonica za rublje koje su posebno prilagođene morskim uvjetima. Miele uređaji jamče visoku učinkovitost i nježno tretiranje osjetljivih tkanina, što je ključno za dugotrajnost tekstila na jahtama.

Eko-Prijateljska Održivost

Kao tvrtka koja se ponosi svojom ekološkom odgovornošću, Korčula Inženjering predstavlja i ekološki prihvatljive proizvode i prakse. Razumijemo važnost očuvanja okoliša na otvorenim morima, stoga naša oprema za jahte i brodove osmišljena je kako bi smanjila potrošnju energije i vode.

Također vodimo računa o ekološki održivim materijalima u našem poslovanju i radimo na minimiziranju ekološkog utjecaja. Naše održive opcije omogućuju vam da uživate u luksuzu s bezbrižnim savješću.

Korčula Inženjering – Vaš Izbor za Kvalitetu

Oprema za jahte i brodove mora zadovoljiti najviše standarde izdržljivosti, funkcionalnosti i estetike. Korčula Inženjering pruža ne samo proizvode, već i stručnu podršku i servis kako bi vaša oprema ostala u besprijekornom stanju tijekom cijelog putovanja.

Ovdje na našoj web stranici možete pregledati naš katalog proizvoda i saznati više o našim rješenjima za jahte i brodove. Kako biste pronašli ono što vam je potrebno, posjetite naš katalog.

U Korčula Inženjeringu, mi razumijemo vašu strast prema morskom životu i luksuzu, i ponosimo se što možemo biti vaš partner u opremanju i održavanju vaših jahti i brodova s vrhunskim proizvodima Miele. Obratite nam se danas i zajedno ćemo ostvariti vaše morske snove s Miele opremom!

Brodska oprema
Kapaciteta od 10 do 20 kg

Profesionalne perilice

Miele sušilice Korčula Inženjering
Nježno i ravnomjerno sušenje

Profesionalne sušilice

Miele valjci Korcula-Inzenjering
Savršeni rezultati glačanja

Valjci za glačanje