Kontakt info

Za vrhunsku ugostiteljsku opremu i besprijekoran servis, kontaktirajte nas danas!

icon_widget_image Ponedjeljak-Petak: 8:00 do 17:00 icon_widget_image Zagradac ul. 24, 20260, Korčula icon_widget_image + 385 97 624 1686 icon_widget_image info@korcula-inzenjering.hr
Korcula inzenjering ugostiteljska oprema
Vaša čista prednost u opremi za praonice i ugostiteljstvo!

Oprema za praonice

Praonice
Oprema za praonice

Profesionalne Miele perilice i sušilice

Korčula Inženjering d.o.o., kao službeni hrvatski uvoznik visokokvalitetnih Miele kućanskih i komercijalnih aparata, u svom asortimanu profesionalne opreme za pranje i sušenje rublja nudi Miele profesionalne perilice i sušilice rublja kao i valjke za glačanje. Nakon ekonomskih analiza koje su sprovedene, pokazuje nam da praonice mogu ostvariti značajne financijske uštede pranjem i sušenjem rublja u vlastitim praonicama. Pitanje je samo zašto biste trebali odabrati profesionalne Miele uređaje za svoju praonicu rublja?
Immer Besser - Uvijek Bolje

MIELE

Od svog osnutka 1899., Miele je održao svoje obećanje ``Uvijek bolje`` (Immer Besser). Što to znači: nastojimo biti ``Uvijek bolji`` ispred ostalih ponuđača, ali i s pravom ``Uvijek bolji``. Za naše kupce to znači: čistu savjest da su donijeli dobru odluku s Mieleom - i to vjerojatno do kraja života. Tvrtka Miele fokusirana je na proizvodnji kućanskih aparata za kuhinje, pranje rublja i njegu podova kao i aparata za korištenje u komercijalnim poslovima ili medicinskim ustanovama (“Miele Professional”). Strateška vizija je biti najpouzdaniji i najpoželjniji globalni premium brend.
MIELE

Bezvremenska elegancija

Miele predstavlja jasne oblike, bezvremensku eleganciju i intuitivno upravljanje. Bilo da se radi o klasičnom rotirajućem upravljaču, diskretnom senzoru ili dodirnom ekranu visoke rezolucije: upravljanje Miele uređajima je jednostavno i zabavno. Od visokofunkcionalnog tekstila do visokokvalitetnog tekstila: naša odjeća za nas uvijek ima materijalnu, emocionalnu ili reprezentativnu vrijednost. Zbog toga je Miele Professional program za njegu rublja vrlo važan. Naše inovacije ciljano djeluju na što dulje očuvanje vrijednosti Vaše odjeće.
Brodska oprema
Kapaciteta od 10 do 20 kg

Profesionalne perilice

Miele sušilice Korčula Inženjering
Nježno i ravnomjerno sušenje

Profesionalne sušilice

Miele valjci Korcula-Inzenjering
Savršeni rezultati glačanja

Valjci za glačanje

Galerija

Miele