Kontakt info

Za vrhunsku ugostiteljsku opremu i besprijekoran servis, kontaktirajte nas danas!

icon_widget_image Ponedjeljak-Petak: 8:00 do 17:00 icon_widget_image Zagradac ul. 24, 20260, Korčula icon_widget_image + 385 97 624 1686 icon_widget_image info@korcula-inzenjering.hr
Korcula inzenjering ugostiteljska oprema
Oprema Koja Ostavlja Dugotrajan Dojam Te Jamči Kvalitetu

Servis – servis ugostiteljske opreme i praoničke opreme

Oprema
Najviša razina zadovoljstva

Servis ugostiteljske i opreme za praonice

Naš primarni fokus je pružiti najvišu razinu zadovoljstva kupaca. Nudimo sveobuhvatan paket usluga kako bismo jamčili da vaša oprema radi optimalno tijekom svog životnog vijeka.

Djelatnosti koje pruža Korčula Inženjering d.o.o. :
• Servis praoničke opreme – Miele
• Servis ugostiteljske opreme – Winterhalter, Rational

Jedna od usluga koju nudimo je servisiranje i održavanje strojeva, a naši iskusni tehničari brinu o tome brzo, učinkovito i s pažnjom, osiguravajući dugovječnost naših proizvoda.

Servis praoničke opreme

Oslanjajući se na naše dugogodišnje iskustvo u servisiranju opreme za praonice rublja, nudimo vrhunske usluge održavanja i servisiranja opreme za praonice rublja. Naš primarni fokus je na jamstvenom i postgarancijskom održavanju profesionalne opreme za praonicerublja, uključujući perilice i sušilice rublja marke MIELE, za koje smo ovlašteni distributeri u Hrvatskoj.

Servis ugostiteljske opreme

Mi smo ovlašteni servisni partner za neke od vodećih svjetskih marki ugostiteljske opreme. S godinama iskustva u održavanju i servisiranju profesionalne ugostiteljske opreme, možete računati na naš servisni odjel za savjete, instalaciju i servisiranje opreme. Svaki profesionalni, pa i najkvalitetniji premium uređaj zahtijeva redovito održavanje.

winterhalter
perilice posuđa

Winterhalter

Rational
40 godina iskustva

Rational